Πληροφορίες Αποστολής – Παραλαβής

Για παραγγελίες άνω των 100 €, το κόστος αποστολής σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας είναι δωρεάν ενώ για παραγγελίες κάτω των 100 € το κόστος αποστολής σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας είναι 5€.

Αυτό αφορά όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πλην των ποδηλάτων και των δεμάτων με μεγάλο μέγεθος, πχ σκηνές camping. Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνονται με μεταφορικές εταιρείες και εταιρείες ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα της μεταφορικής εταιρείας ή της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Για αποστολές ποδηλάτων εντός Αττικής, το κόστος αποστολής είναι δωρεάν.

Για αποστολές ποδηλάτων εκτός Αττικής, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Επικοινωνήστε μαζί μας για εκτίμηση του κόστους αποστολής, ή στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβει το ποδήλατο μεταφορική εταιρεία της δικής σας επιλογής. Tα ποδήλατα παραδίδονται έτοιμα προς χρήση, συναρμολογημένα και ρυθμισμένα.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα μεταφοράς.

Παραγγελίες με την επισήμανση “Παραλαβή από το κατάστημα” θα πρέπει να αναφέρουν την ημερομηνία παράδοσης η οποία δεν θα ξεπερνά τις δύο (2) ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Ειδάλλως, ο πελάτης έχει την υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα το κατάστημα μέσω email (info@pulse100.gr) για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής από το κατάστημα η οποία δεν θα ξεπερνάει τις δύο (2) ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Μετά το πέρας των δύο ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα και το κατάστημα δεν έχει καμία απολύτως υποχρέωση εκτέλεσης της παραγγελίας.

Xρόνος παράδοσης

Για όλα τα προϊόντα, πλην των ποδηλάτων, παράδοση εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Για ποδήλατα: εντός Αττικής 1-2 ημέρες, εκτός Αττικής 2-4 ημέρες.

Πιθανή καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας μπορεί να προκύψει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο λόγω της μικρής πιθανότητας να μην υπάρχει απόθεμα από το προϊόν που επιλέξατε και το ηλεκτρονικό μας σύστημα να μην έχει προλάβει να ενημερώσει αυτόματα το site για την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην αυτή την περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις ή να ακυρώσουμε την παραγγελία σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία μαζί σας (εάν πρέπει να επιλυθεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του).

Σε περίπτωση που
ο τόπος προορισμού συγκαταλέγεται στις Δυσπρόσιτες Περιοχές, η παράδοση
ενδέχεται να καθυστερήσει έως και 10 ημέρες. 
Εναλλακτικά η
παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει και από το πλησιέστερο υποκατάστημα
της Γενική Ταχυδρομικής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες
επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *