Δοκιμή Παπουτσιών

Από το 2009 που ξεκινήσαμε πρωταρχικός στόχος μας ήταν να δώσουμε την δυνατότητα στο δρομικό κοινό να μπορεί να επιλέγει το κατάλληλο παπούτσι τρεξίματος σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Στο Pulse 100 δίνεται η δυνατότητα της δοκιμής διαφόρων τύπων παπουτσιού σε ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο με παράλληλη βιντεοσκόπηση. Ο τρόπος βάδισης/τρεξίματος αναλύεται σε αργή κίνηση και τα αποτελέσματα από την δοκιμή διαφόρων τύπων παπουτσιού συγκρίνονται ζωντανά, ώστε ο δρομέας να μπορεί να έχει και ο ίδιος εικόνα για το ποιό παπούτσι ταιριάζει στις δρομικές του απαιτήσεις.

Παράλληλα, επειδή η γκάμα των κατασκευαστών αλλάζει κάθε σαιζόν και η τεχνολογίες που βρίσκουν εφαρμογή στον σχεδιασμό και στην εξέλιξη των παπουτσιών συνεχώς εξελίσσονται, στο Pulse 100 προσπαθούμε να σας κρατάμε συνεχώς ενημερωμένους παρουσιάζοντας αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των νέων παπουτσιών και παραθέτοντας αποτελέσματα από μετρήσεις και δοκιμές (εργαστηριακές) που στόχο έχουν να αποκωδικοποιήσουν τα “κρυφά” σημεία και να αναδείξουν τα πλεονεκτήματα του κάθε μοντέλου και κατασκευαστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *