Ασφάλεια συναλλαγών

Το Pulse100.gr εγγυάται τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κατά τη διάρκεια των αγορών σας μέσω της ιστοσελίδας του.

H παράθεση των κάτωθι αναφερόμενων όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του Pulse100.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του γίνεται με απώτερο σκοπό τη καλύτερη δική σας ενημέρωση τόσο για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις όσο και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημα.

Το Pulse 100 συνεργάζεται με την τράπεζα Eurobank μέσω της οποίας γίνονται οι ηλεκτρονικές πληρωμές των συναλλαγών σας με πιστωτικές κάρτες. Για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των συναλλαγών και των προσωπικών σας δεδομένων, η Eurobank (στην οποία γίνεται η τελική συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα) χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) με κρυπτογράφηση 128 bit. Σημειώνουμε ότι το Pulse100.gr δεν έρχεται με κανέναν τρόπο σε επαφή με τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας γιατί η συναλλαγή γίνεται εξολοκλήρου στο περιβάλλον της Eurobank, για την μέγιστη ασφάλεια και προστασία των δεδομένων αυτών.

Το πρωτόκολλο ασφαλείας SSL είναι από τους πιο αξιόπιστους φορείς για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του διαδικτύου παγκοσμίως. Με την τεχνολογία αυτή οποιαδήποτε προσωπική σας πληροφορία που καταχωρείται στο site μας κωδικοποιείται πριν μεταφερθεί στο διαδίκτυο έτσι ώστε να αποφευχθεί η δυνατότητα να διαβαστεί ή να αλλαχθεί κατά τη μεταφορά της και στη συνέχεια εξετάζεται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά τη μεταφορά. Επίσης η Eurobank διαθέτει ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από τη Verisign Inc, την διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω internet.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.